Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 81 až 90 z celkem 465 článků.
392_20231110_093712.jpg

Setkání Partnerských klubů v FK Mladá Boleslav

9. listopadu proběhlo další setkaní partnerských klubů v FK Mladá Boleslav. Hlavním tématem setkání byla teoretická i praktická ukázka správné komunikace a vedení týmu. Děkujeme šéftrenérům z FKMB za spolupráci a našim trenérům za účast!

390_20231108_091304.jpg

Rozšířili jsme kapacitu šaten o dva obytné kontejnery

Na Polabanu se nám podařilo rozšířit kapacitu šaten díky nákupu dvou nových obytných kontejnerů. Velice tímto děkujeme Středočeskému kraji, který v rámci dotace z rozpočtu Středočeského kraje přispěl na pořízení téměř 60% částky. Dále velké poděkování patří i našim hráčům z firmy DANYM interiéry s.r.o., kteří kontejnery vybavili nábytkem.

389_20231107_153939.jpg

Adéla Brázdová ve výběru dívek na kemp Čechy a Morava

Gratulujeme naší hráčce Adéle Brázdové k účasti na takto prestižním výběru. Přejeme hodně skvělých zážitků a nových zkušeností v konfrontaci s hráčkami Sparty, Slávie a dalších prvoligových týmů.

388_20231107_150743.jpg

Mladší přípravka zakončila podzimní část sezony úspěšně

Mladší přípravka SK Polaban zakončila podzimní část sezony turnajem OFS v Poděbradech. Podařilo se nám postavit hned dva týmy. Celkem 21 hráčů se rozdělilo do týmů SK Polaban zelená a SK Polaban černá. S díky jsme mohli využít již obě nové sady dresů, za které bychom rádi poděkovali sponzorům DEK, Elco, Toyota a Autolandia.cz. Utkali jsme se s našimi tradičními okresními soupeři, zahráli si dobrý fotbal na umělé trávě, k tomu všemu nám skvělé vyšlo počasí. Výsledkově se nám také dařilo, tým SK Polaban zelená vybojoval čtvrté místo, když jedenkrát prohrál a jednou remizoval. Celý turnaj bezkonkurenčně ovládli hráči SK Polaban černá, když vyhráli všech sedm utkání. Nezbývá, než pochválit všechny kluky za snahu a nasazení, se kterým si fotbal užívají. Stejně tak je nutno poděkovat všem rodičům za ochotu, obětavost a podporu našeho týmu. Děkujeme

SK POLABAN Nymburk

Dorostenci vybojovali další bodík

První listopadová sobota se nesla ve znamení předposledního kola České dorostenecké divize U19 skupiny C a zápasu našeho celku proti SK z Vysokého Mýta. Kvůli vydatným dešťům nebylo možné sehrát zápas na přírodní trávě, takže jsme museli využít hřiště s umělou trávou v areálu nymburského sportovního centra.

386_20231106_090224.jpg

Podzimní domácí derniéru jsme nezvládli

Domácí prostředí je v poslední době pro fotbalisty Polabanu Nymburk zakleté. Na svém trávníku prohráli nymburští fotbalisté v krajské I.A třídě už potřetí a sebou. Naposledy to bylo s celkem Luštěnic, o jehož nejtěsnějším vítězství rozhodla branka Fišera z prvního poločasu. Polaban odpověď ve zbylé hodině hry nenašel.

384_20231103_111635.jpg

V tomto roce o víkendu naposledy na Polaban

O tomto víkendu budou rozehrána předposlední podzimní kola našich týmů ve svých soutěží - zároveň se tedy jedná o poslední utkání na Polabanu v tomto roce. Přijďte fandit!